Αυτές είναι κάποιες από τις ερωτήσεις που μας κάνετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Σας δίνουμε κάποιες πρώτες απαντήσεις και ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σχεδιάσουμε μαζί, τη δική σας ξεχωριστή, γεμάτη χρώματα, γεύσεις και εικόνες εκδήλωση.

- Για τον άψογα διαμορφωμένο, άρτια εξοπλισμένο, καθαρό χώρο της.
- Για την ποικιλία σε πιστοποιημένα μενού, άρτια οπτικά και γευστικά.
- Για το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας που διατηρεί το service σε υψηλά επίπεδα.
- Για τα ικανά μας στελέχη που θα είναι δίπλα σας μέχρι το πέρας της εκδήλωσης.
- Για την εγγύηση που φέρει το όνομα του «Ομίλου Επιχειρήσεων Salas» όπου ανήκουν.
Μπορείτε να επισκεφθείτε την αίθουσα μας κατόπιν ραντεβού. Από την στιγμή που θα επικοινωνήσετε με τα κεντρικά μας γραφεία και οι συνεργάτες μας καταγράψουν το αίτημα σας, θα κανονίσουν ένα ραντεβού κατόπιν συνεννόησης μαζί σας το συντομότερο δυνατόν για να δείτε την αίθουσα μας και να συζητήσετε αναλυτικά τις λεπτομέρειες της εκδήλωσής σας.
Η πλήρης πρόταση – προσφορά που θα δημιουργήσουν οι συνεργάτες μας, περιλαμβάνει επιλογές από μενού (σερβιριστά ή buffet) με αντίστοιχη τιμή κατ’ άτομο. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται το ενοίκιο της αίθουσας, όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός και το προσωπικό για την δεξίωσή σας και χώρος parking για έσας και τους καλεσμένους σας.
Εφόσον έχετε καταλήξει στην ημερομηνία της εκδήλωσης, για να γίνει προκράτηση του χώρου θα πρέπει να καταβάλλετε κάποια προκαταβολή. Μόνο έτσι διασφαλίζεται η διαθεσιμότητα της ημερομηνίας για την εκδήλωση σας.
Οι έμπειροι σεφ μας, έχουν να σας προτείνουν μία μεγάλη ποικιλία από πιστοποιημένα μενού τα οποία θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις, τις προτιμήσεις σας, αλλά και θα ταιριάξουν απόλυτα στο ύφος που επιθυμείτε να δώσετε στην δεξίωσή σας. Τα μενού μας ανανεώνονται συχνά και είναι σε θέση να ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο, ενώ παράλληλα μαγεύουν με την άψογη παρουσίασή τους.
Οι έμπειροι σεφ μας, σεβόμενοι τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις σας μπορούν να δημιουργήσουν μενού κατόπιν συνεννόησης ή να διαμορφώσουν τα ήδη υπάρχοντα.
Η εταιρεία μας, για όσους ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν εκδήλωση στην Αίθουσα Αρίων Βούλα πραγματοποιεί γευστικές δοκιμές κατόπιν συγκεκριμένου ραντεβού.
Η αίθουσα μας έχει διαμορφωθεί με την φιλοσοφία να παρέχει μία άρτια εικόνα. Εφόσον επιθυμείτε είτε μέσα από δικούς μας, είτε με δικούς σας συνεργάτες, μπορείτε να δημιουργήσετε την διακόσμηση που θα δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα στην δική σας κοινωνική ή εταιρική εκδήλωση.
Η αίθουσα μας διαθέτει τον βασικό οπτικοακουστικό εξοπλισμό ενώ έχει την υποδομή για ενοικίαση πρόσθετου εξοπλισμού ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και απαιτήσεις όπως εξοπλισμό φωτισμού καθώς και εξοπλισμό για live μουσικά σχήματα. Μπορούμε κατόπιν χρέωσης να σας προτείνουμε έμπειρους επαγγελματίες DJ’s, αλλά και ποικίλα μουσικά σχήματα. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε δικούς σας συνεργάτες με ή χωρίς δικό τους εξοπλισμό.

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις?

Μην διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.